Holterweg 67 a
7429 AE Deventer
T    0570-710287
M   06-53113670
E   info@moyenneplus.nl
I    www.moyenneplus.nl
A  Algemene voorwaarden
Ziet u ook ieder jaar op tegen het invullen van belastingformulieren? Moyenne Plus biedt u uitkomst. Wij helpen u graag bij het  het invullen van uw belastingaangifte.
 
Checklist
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een aantal documenten van u nodig. Als u op deze link klikt, treft u een checklist aan met alle documenten die wij graag van u ontvangen. De aangifte gebeurt online, waardoor wij geen Digi-D codes van u nodig hebben. Wel vragen wij u –indien mogelijk – uw e-mailadres op de checklist te vermelden zodat wij u de aangiften digitaal kunnen toezenden. Als u de documenten voor 9 maart bij ons aanlevert kunnen wij op tijd voor u de aangifte verzorgen. 
 
Kosten
Voor een enkelvoudige aangifte (voor één persoon) bedragen de kosten € 80,-.  Bent u gehuwd of woont u samen, dan kunt u de aangifte combineren met uw partner. In dat geval bedraagt het tarief € 100,-. U kunt het bedrag rechtstreeks overmaken op bankrekeningnummer NL29ABNA 0546 6566 33 ten name van Moyenne Plus te Deventer o.v.v. uw naam en voorletters. Zodra uw betaling binnen is, kunnen wij uw aangifte in behandeling nemen.
 
Meer informatie
Voor vragen over onze dienstverlening kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Wilt u weten wat Moyenne Plus nog meer voor u kan betekenen? Mail of bel ons gerust.